Vähävaraisten tukeminen

VÄHÄVARAISTEN TUKEMINEN MALMIN PALLOSEURASSa

Malmin Palloseuralla on rahasto vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen.

Kenelle

Tuki on tarkoitettu Malmin Palloseuran nuorten ikäluokkien pelaajille (tytöt & pojat). Tukea voivat hakea myös myös saman ikäkauden joukkueet, joilla on äkillisiä ja ennalta arvaamattomia maksuvaikeuksia johtuen useiden pelaajien yhtäaikaisesta maksukyvyttömyydestä.

Mihin

Tuki on tarkoitettu ensisijaisesti kertaluonteisiin maksuihin, kuten turnauksiin, pelimatkoihin, leireihin ja varustehankintoihin. Tuki voidaan tilapäisesti, harkinnanvaraisesti myöntää myös kuukausimaksuihin.

Joukkueille tukea voidaan myöntää toiminnan sopeuttamisen ajaksi, kuitenkin enintään kolmen kuukautta.

Tuki on harkinnanvarainen ja myönnettävä tukisumma saattaa olla pienempi kuin haettava tuki.

Hakemusten käsittely

Hakemukset käsittelee seuran toiminnanjohtaja joka tarvittaessa konsultoi seuran hallitusta. Hakijan tulee pyydettäessä toimittaa toiminnanjohtajalle kopiot tarvittavista tositteista. Kaikki hakemukset ja niihin liittyvät asiat käsitellään luottamuksellisesti. Käsittelyn jälkeen päätösperusteisiin kirjataan näihin sääntöihin perustuva puoltava tai hylkäävä päätös. Kaikki kopiot tositteista tuhotaan (GDPR).

Rahaston kerryttäminen

Malmin palloseura tarjoaa yhteistyökumppaneille rahaston avulla mahdollisuuden tukea kohdennetusti vähävaraisten lasten ja nuorten toimintaa.  Rahasto voi ottaa vastaan myös lahjoituksia.

Lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatkumista tuetaan suoran rahallisen tuen lisäksi järjestämällä pelivarusteiden kierrätystä.

#mpshelsinki

#kannustetaanyhdessä

Laita sähköposti hakemuksesta suoraan vellu.rinne@malminpalloseura.fi

Lisätietoja:
Vellu Rinne