Jäsenyys

Malmin Palloseura ry:n jäseneksi liittyminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Seurassa on tarjolla erilaisia jäsenyystasoja kannatusjäsen, perhejäsen tai varsinainen jäsen. Kannatusjäsenenä ja perhejäsenenä olet selkeästi tukemassa seuran toimintaa ja näin sinulla ei ole äänioikeutta kevät- tai syyskokouksessa. Varsinaiseen jäsenyyteen kuuluu myös äänioikeus seuran kevät- ja syyskokouksissa.

Kannatusjäseneksi, perhejäseneksi tai varsinaiseksijäseneksi voi liittyä esim. seuran toimihenkilöt, pelaajien vanhemmat tai muut seuran toiminnasta kiinnostuneet henkilöt. Henkilön pitää olla täysi-ikäinen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Varsinainen jäsen 30€:
- Äänioikeus vuosikokouksissa
- Kuntosali (erilliskorvausta vastaan)
- T-paita (noudettava MPS Storesta)
- Mahdolliset yhteistyökumppani edut
- Jäsenet lasketaan mukaan seuran kokonaisjäsenmäärään ja näin vaikuttavat positiivisesti esim. avustusten haussa.

Perhejäsenyys 50€:
- kaksi aikuista
- Kuntosali (erilliskorvausta vastaan)
- T-paita (noudettava MPS Storesta)
- Mahdolliset yhteistyökumppani edut

Kannatusjäsenyys
- maksu vähintään 10€ ei maksun ylärajaa
- 20€ tai enemmän maksaessasi hintaan sisältyy MPS t-paita (noudetaan MPS Storesta)
- Kannatusjäsenet lasketaan mukaan seuran kokonaisjäsenmäärään ja näin vaikuttavat positiivisesti esim. avustusten haussa.