MAINETTA JA MENESTYSTÄ!

5.9.2019


MPS T06-07 on jatkanut uskomatonta mitaliputkeaan tänäkin vuonna, kun hienon Hesa Cup -pronssin jatkoksi tytöt nappasivat pronssia myöskin kautta aikojen ensimmäisestä Stockholm Football Cupista 2. – 4.8.2019.

Hesa Cupissa edelle kiilasivat vain HJK:n edustusjoukkue sekä virolainen JK Tabasalu, joka peittosi MPS:n välierässä vasta rankkarikisan jälkeen.

Stockholm Football Cupissa MPS jätti taakseen useita kovia ruotsalaisjoukkueita ja voitti G13-ikäluokan prossia kaatamalla viimeisessä ottelussa Sollentuna FK:n tylysti 4-1 upeiden alakerrasta lähteneiden syöttökuvioiden ja huikeiden viimeistelyjen ansiosta.

Tukholmassa pelattiin pitkiä pelejä (2 x 25 min) paljon tavallista isommilla kentillä 9v9, ja MPS:n tytöt osoittivat kovaa kuntoa erilaisista olosuhteista huolimatta. Turnausreissu oli muutenkin varsin rankka, kun otteluohjelma sisälsi paljon kiireisiä siirtymätaipaleita julkisilla kulkuvälineillä kenttien ja ruokapaikkojen välillä. MPS T06-07 -tytöt saapuivatkin Helsinkiin ma-aamuna 5.8. laivamatkan jälkeen väsyneinä mutta onnellisina mitalisteina. 

Lue lisää joukkueen toiminnasta TÄÄLTÄ