PIENRYHMÄHARJOITTELUN ALOITTAVIEN JOUKKUEEN OHJEET

13.5.2020

Suurin osa MPS:n joukkueista on aloittanut pienryhmäharjoittelun siihen erikseen määritellyillä harjoitusvuoroilla poikkeusajan 11.-31.5.2020. Joukkueiden tulee ehdottomasti noudattaa annettuja ohjeita kaikkien turvallisuuden takaamiseksi.

Tämän uutisen liitteessä löytyvät Malmin Palloseuran tarkennetut ohjeet pienryhmäharjoittelun osalta ajalle 11.5.-31.5.2020. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan heti, jos tilanteisiin tulee esimerkiksi viranomaisten antamia uusia rajoituksia tai säännöksiä.

Tämän hetkisen tilanteen osalta ei valitettavasti omatoiminen ohjeiden soveltaminen ole mahdollista, koska haluamme seurana säilyttää ja taata turvallisuuden kaikille pienryhmäharjoitteluun osallistuville henkilöille.

Jos ohjeiden osalta on kuitenkin jotain epäselvää, tulee ensin olla yhteydessä oman joukkueen joukkueenjohtajaan. Joukkueenjohtajat ovat sitten yhteydessä Toiminnanjohtaja Vellu Rinteeseen ja/tai Valmennuspäällikkö Joni Ilvoseen.