MPS Jäsentiedote 8.5.2020

8.5.2020

MPS:n toiminta jatkuu pienryhmäharjoittelulla

Olemme iloisia, että parin kuukauden omatoimisen harjoittelun jälkeen valtion viranomaisten ja Palloliiton antamien ohjeistusten mukaisesti myös futisseurat voivat aloittaa pienryhmäharjoittelun asteittain.

Pienryhmäharjoittelu tarkoittaa korkeintaan 10 hengen harjoittelua tietyn kokoisella alueella. Palloliiton suositusten mukaisesti tulemme MPS:ssä käynnistämään pienryhmäharjoitukset sen ikäisille pelaajille, jotka pystyvät noudattamaan etäisyyssääntöjä ja muita terveyden kannalta tärkeitä ohjeita koko harjoitusten ajan. Pienryhmäharjoitukset järjestetään ulkokentillä vastuullisesti ja asetetut turvallisuusvaatimukset huomioiden. Harjoitukset käynnistyvät ensi viikon aikana. Valmennuspäällikkö Joni Ilvonen ja toiminnanjohtaja Vellu Rinne ovat yhteydessä joukkueiden toimihenkilöihin ja selventävät käytäntöjä siitä, miten ja milloin harjoittelu voidaan asteittain aloittaa kunkin joukkueen osalta.

MPS toimii viranomaisten ja liiton ohjeistuksen mukaisesti, mutta koska epidemia ei kuitenkaan ole edelleenkään ohi, tulee jokaisen perheen arvioida itse halu osallistua pienryhmäharjoitteluun. Turvallisuussyistä taukoa pitäviltä pelaajilta ei laskuteta pienryhmäharjoittelun ajalta toiminnan järjestämisestä aiheutuvia kustannuksia.

Näillä näkymin pienryhmäharjoitukset kestävät 31.5. asti, jonka jälkeen harjoittelu koko joukkueen kesken voidaan toivottavasti aloittaa. Seuraamme edelleen aktiivisesti tilanteen kehittymistä ja tiedotamme tarkemmin yhteisistä ohjeista ennen varsinaisen joukkueharjoittelun aloittamista.

Kenttäyhtiöiden kustannukset toukokuun ajalta katetaan aiemmin ilmoitetulla 10e/hlö toimintamaksulla, eivätkä yhtiöt laskuta normaaleja vuoromaksuja toukokuussa. Valmentajien palkkiot tullaan jakamaan joukkuekohtaisesti toimintaan osallistuvien kesken.

MPS Kesäleirit 1.-12.6.2020

Järjestämme MPS:n perinteiset kesäleirit kesäkuun alussa alkuperäisen aikataulun mukaisesti sillä oletuksella, että viranomaisten antamat määräykset leirien järjestämisen mahdollistavat. Turvallisuussäännökset tullaan luonnollisesti huomioimaan leiriohjelmassa ja muissa käytännön järjestelyissä.

Lisätietoja leireistä ja ilmoittautuminen löytyy MPS:n nettisivuilta:

Terv. MPS Hallitus