MPS:STA KOHTI MAINETTA!

6.6.2019Nea Nikula ja MPS-taustainen Ilmari Niemi on valittu omien ikäluokkiensa Helmari- ja Huuhkajaturnauksiin Eerikkilään.

2004 syntynyt Nea Nikula on valittu Helsingin alueen seuroista muodostuvaa Etelä 2 joukkuetta. Nean taustana on jalkapallon pelaamisen aloittaminen I-HK:ssa vuonna 2011-2012 ja Malmin riveihin Nea liittyi keväällä 2016. Aiemmin kenttäpelaajan roolissa ja nykyään maalivahtihommissa viihtyvä Nea on kuulunut myös joukkueensa kapteenistoon. Syyskauden osalta Nea tulee siirtymään B-tyttöihin.

Lisäksi Helmariturnaukseen on varasijalla MPS:n Nelli Malkamäki Helsingin ja Uudenmaan yhteisjoukkueeseen.

Ilmari Niemi torjuu Huuhkaja-turnauksessa Helsingin seurojen pelaajista kootussa Etelä 4 joukkuessa. Nykyään Käpaa edustava 2005 syntynyt Ilmari Niemi on pelannut juniorivuotensa MPS:n maalivahteja kasvattavassa ympäristössä sekä saanut oppeja kolmelta eri maalivahtivalmentajalta. 
Iso kiitos Unisalle, Mertsille ja Kimille panostuksesta sekä vastuuvalmentaja Ville Suojalalle peluutuksesta ja pelaajana kehittymisestä.

Malmin Palloseura seuraa tiiviisti junioreidensa kehittymistä ja heidän matkaansa kohti omia unelmiaan suomalaisen pelaajapolun varrella. 

Toivotamme Nealle ja Ilmarille onnea ja iloa turnauksiin!
 

Lue lisää Helmari- ja Huuhkajaturnauksista https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/tytot/helmariturnaus https://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/pojat/huuhkajaturnaus