Treenivuorot käyntiin Mosan Wembleyllä maanantaina 3.6.

27.5.2019

Kenttä on saatu vihdoin käyttökuntoon ja treenivuorot alkavat pyöriä kentällä normaalisti ensi viikon maanantaista lähtien.

Asennustyöt on saatu valmiiksi ja uudet maalit odottavat kentällä innokkaita pelaajia. Olemme erittäin iloisia, että tuskaisen pitkäksi muodostunut projekti on saatu nyt siihen vaiheeseen, että uusi upea kenttä saadaan viimein käyttöön. Nyt on aika alkaa nauttia loistavista olosuhteista kentän sisällä. Samalla työt kenttäalueen kehittämisen suhteen jatkuvat kuitenkin vielä aktiivisesti.

Ylimääräistä jättömaata tasoitetaan maanrakentajan toimesta lähiaikoina ja kentälle asennetaan myös maaliverkot kentän päätyihin. Lisäksi tämän vuoden aikana on tarkoitus saada vielä asennettua lämmittelyalueet ja juoksuradat. Päätyalueiden osalta odotamme vielä soveltuvaa kustannustehokasta tekonurmea, joka saataisiin hyödynnettyä kentän lämmittelyalueille. Kenttätoimittaja kartoittaa vaihtoehtoja koko ajan, jotta sopiva alusta löytyisi Mosaan kesän aikana.

Selvitys- ja suunnittelutyöt koko alueen maisemoinnin, pukukoppien ja katsomoiden osalta ovat käynnistyneet hiljalleen asennustöiden ohella. Pyrimme saamaan suunnitelmat valmiiksi syksyn ja talven aikana. Jos kaikki menee nappiin, saataisiin ns. toisen vaiheen rakennustyöt käyntiin ensi kevään / kesän aikana.

Joukkueille lähetetään tarkemmat ohjeet kentän käytöstä sähköpostitse. Ohjeet löytyvät myös Jalkkiksen dokumenteista. Vapaita vuoroja kentältä voi kysellä Vellulta.