Joni Ilvonen MPS:n uusi valmennuspäällikkö

1.4.2019

MPS:n valmennuspäällikön paikkaan tuli lukuisia erinomaisia hakemuksia. Olisimme mielellämme palkanneet useammankin hakijoista, mutta valitettavasti valmennuspäällikön pestiin voitiin rekrytoida vain yksi. Uskomme vahvasti, että Joni on juuri oikea henkilö viemään seuraa eteenpäin.

Jonilla on kattava valmentaja-, työ- ja koulutuskokemus seuratyöstä 2000-luvun alusta lähtien. Joni siirtyy Malmille Laajasalon Palloseuran valmennuspäällikön tehtävistä, missä hän ehti toimia yli viiden vuoden ajan. Lisäksi Joni on toiminut Helsingin piirin kursseilla valmennuskouluttajana vuodesta 2010 lähtien.

”Jonin kokemus ja ammattitaito on äärimmäisen vakuuttava. Lisäksi haastatteluissa Joni esiintyi edukseen suunnitelmallisuuden ja seurakehitykseen liittyvien ajatusten kautta. Hänellä on monipuolinen tausta niin nappuloista kuin aikuisista sekä tytöistä ja pojista. Olen erittäin tyytyväinen, että olemme saaneet Jonin osaksi MPS-yhteisöä ja kehittämään seuran toimintaa entistä kokonaisvaltaisemmin”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Ville Arima.

Jonin vastuulla MPS:n valmennuspäällikkönä tulee olemaan mm. seuran valmentajien kehittäminen ja kouluttaminen sekä valmennuspuolen päätoimisten esimiehenä toimiminen. Jonilla on myös iso rooli seuran oppisopimuskoulutettavana toimivan Rony Metsänkiven sparraamisessa, kun Rony jatkossa vastaa MPS:n aloittavien ikäluokkien toiminnan organisoimisesta. Jonilla ei ole omaa joukkuetta vastuullaan ja tavoitteena onkin, että Joni ehtisi olemaan mahdollisimman paljon kentällä seuran valmentajien ja sitä kautta joukkueiden tukena.

Joni aloittaa virallisesti MPS:n valmennuspäällikkönä 2.5.