MPS – Paras jalkapalloseura jokaiselle paikalliselle tytölle yläkouluiän loppuun asti

22.2.2019

MPS panostaa tyttöfutiksen kehittämiseen. Olemme perustaneet kehittämisen moottoriksi tyttöfutis-valiokunnan, joka toimii läheisessä yhteistyössä joukkueiden ja seuran hallituksen kanssa.

Kehitystyön perustaksi tarvitsemme sinun näkemystäsi, mihin meidän pitää keskittyä. Jäsenkysely tyttöjoukkueiden toimijoille on käynnissä. Vastausaikaa 28.2.2019 saakka. Osallistu ja vaikuta!

Asiasta kiinnostuneet mukaan

Tyttöfutiksen kehittäminen perustuu suunnitelmaan, jonka tekeminen on käynnistetty. Suunnitelman keskeinen ajatus on pilkkoa käytännön toimenpiteet ihmisen kokoisiin tehtäviin.

Ihmisen kokoinen tehtävä tarkoittaa sitä, että jokainen meistä voi olla avuksi omien mahdollisuuksiensa mukaan. Jokainen meistä osaa jotain tarvittavaa tai haluaa oppia sen taidon.

Mitä seuraavaksi

Kyselyn tulokset ja alustava suunnitelma käsitellään maaliskuussa hallituksen kokouksessa. Tämän jälkeen määritellään ja priorisoidaan tarvittavat kehitystoimenpiteet.

Ota yhteyttä, jos sinä voit käyttää arjen osaamistasi tyttöfutiksen hyväksi – vaikkapa 10 tuntia vuodessa. Vapaaehtoistyö edistää lasten ja nuorten hyvinvointia tavalla, joka tuottaa merkitystä ja iloa myös Sinulle.

Riikka Kaunisto, hallituksen jäsen ja tyttöfutisvaliokunnan vetäjä
riikkakaunisto@gmail.com