MPS:n Kierrepallo 2019

22.2.2019

MPS julkaisee jälleen keväällä perinteisen Kierrepallo-lehden. Vuoden 2019 lehti on järjestyksessään 12. vuosikerta ns. nykymuotoisesta Kierrepallosta. Kierrepallon historia juontaa kuitenkin juurensa seuran perustamisen ajoista, jolloin MPS:n kausijulkaisu kulki vastaavalla nimellä.

Kierrepallo on ollut osa MPS:n historiaa jo seuran perustamisvuosista alkaen. Nykymuotoisena Kierrepalloa on julkaistu peräkkäisinä vuosina jo yli kymmenen vuoden ajan. Kaiken digitaalisuuden ja massiivisen ohikiitävän informaatiovirran keskellä Kierrepallon tavoitteena on käsitellä MPS:n toimintaa ja toiminnassa mukana olevia ihmisiä jättäen jälkeensä konkreettisen kuvauksen kullakin toimintavuodella pinnalla olleista asioista. Tarkoituksenamme on esitellä seuran toimintaa erilaisista näkökulmista, mutta samalla kirjoittaa tietynlaista historiikkia myös tuleville Mapsilaisille.

Vuoden 2019 lehden sisältöä on ideoitu lehtitoimikunnassa ja juttuja on suunnitteilla jo mukavasti. Jotta lehdestä tulisi mahdollisimman kiinnostava ja sisältö kuvaisi entistä paremmin MPS:n vuotta 2019, pyydämme koko jäsenistöltä apua!

Lähetä oma juttuideasi ja kuvia MPS:n toiminnasta meille, niin saamme lehdestä vieläkin kiinnostavamman. Ja parastahan olisi, jos löytäisimme vielä mukaan uusia kirjoittajiakin, myös toteuttamaan kaikkia hyviä ideoita. Apunamme meillä on myös kokeneita lehden tekemisen ammattilaisia, joten ei kannata pelätä jäävänsä yksin tekstin kanssa, jos intoa riittäisi olla mukana!

Kierrepallo-lehden kautta on myös mahdollista olla tukemassa MPS:n toimintaa. Mikäli paikallinen juniorijalkapallo on lähellä sydäntäsi, Kierrepallo on erinomainen tapa osallistua lasten liikuttamiseen ja olla mukana mahdollistamassa harrastustoimintaa lähellä kotia, kohtuullisilla kustannuksilla.

Vuoden 2018 Kierrepallo-lehteen pääsee tutustumaan alla olevasta linkistä. Liitteenä myös vuoden 2019 Mediakortti ja ilmoitusvarauslomake.

Yhteydenotot Kierrepallo-lehteen liittyen toiminnanjohtaja Vellu Rinteelle:

vellu.rinne@malminpalloseura.onmicrosoft.com

Liitteet