MPS toimiston toimenkuvat jatkossa - Rony Metsänkivi aloittaa Grassroots-valmentajana

2.2.2019

MPS toimiston toimenkuvissa tapahtuu muutoksia, kun seurasihteerin toimenkuvaan kuuluneiden tehtävien hoitamisesta jatkossa on tehty päätökset.

Toiminnanjohtajana työskentelevä Vellu Rinne jatkaa ns. ainoana kokopäiväisenä toimistolla ja Lotan toimenkuvaan kuuluneita tehtäviä jaetaan sekä Vellulle, pääasiassa Storea pyörittävälle Maaritille, Grassroots-toimintaan keskittyvälle Rony Metsänkivelle sekä kevään aikana palkattavalle uudelle valmennuspäällikölle. Toimenkuvien päivityksen tarkoituksena on ollut keskittää entistä suurempi panos seuratyöntekijöiden puolelta kenttätoiminnan tueksi. Vellu ottaa hoitaakseen suurimman osan toimiston yleisistä tehtävistä, mutta Maarit auttaa Vellua mm. Pelipaikkaan ja Jalkkikseen liittyvissä asioissa.

Rony Metsänkivi valmentaa jatkossa seuran nuorimpia ikäluokkia sekä pojissa että tytöissä. Lisäksi Rony tulee vetämään seuran futiskerhoa, kesäleirejä ja kehittämään uutta matalan kynnyksen harrastustoimintaa. Ronyn on tarkoitus myös käydä liikuttamassa lapsia ja innostamassa heitä futisharrastuksen pariin alueen tarhoissa ja kouluissa. Ronylla on aiempaa kokemusta MPS:n aloittavien ikäluokkien valmentamisesta yhdessä Sipi Ulvaan kanssa ja nyt toimenkuva laajenee. Ronyn on tarkoitus suorittaa samalla liikuntaneuvojan oppisopimuskoulutus MPS:n työntekijänä.

Tiedotamme jäsenistöä jalkkis.netin kautta tarkemmasta tehtävien jaosta ja siitä, keneen kannattaa olla eri seura-asioiden osalta jatkossa toimiston suuntaan yhteydessä.

MPS Hallitus