Seuralla avoimet ovet uusille pelaajille

Ville Suojala
24.10.2018

Pelipaikka hukassa? Tule treeneihin ja pue malmin keltainen paita päälle. Malmin Palloseura tarjoaa monentasoisia haasteita tyttöjen nuorimmista ikäluokista aina B-tyttöihin ja pojissa aina A-junioreihin saakka.

Malmin Palloseura on koillisen alueen suuri ja perinteinen vaikuttaja. Seura liikuttaa reilua 1200 pelaajaa vuosittain. Nyt on valmistuvassa seuran arvoinen oma lämmitettävä tekonurmi vielä parantamaan harjoitteluolosuhteita. Tarkoituksemme on osaltamme auttaa alueemme lapsia ja nuoria kasvamaan hyviksi ihmisiksi jalkapallon avulla unohtamatta kuitenkaan futaajana kehittymistä. Arvojamme ovat: Yhteisöllisyys, paikallisuus, avoimuus, kunnioitus ja laatu. Seuramme tarjoaa uuden kentän myötä hyvät puitteet sekä toimivat joukkueorganisaatiot.

Jos olet kiinnostunut hyppäämän mukaan, niin kaikki joukkueemme ovat avoimia uusille pelaajille. Useimmista ikäluokista löytyy monen tasoista toimintaa ja jokaiselle oma taso millä voi lajia harrastaa. Isoimmissa poikien ikäluokissa toimimme tasojoukkueissa (kilpa, haaste ja harraste) ja tytöissä tasoryhmissä. Joukkueen yhteystiedot löydät seuran kotisivuilta: www.malminpalloseura.fi -> Joukkueet. Halutessasi liittyä seuraan ota rohkeasti yhteyttä yhteystietojen alta vastuuvalmentajiin tai joukkueenjohtajiin.