MPS etsii vielä valmentajia sekä vastuuvalmentajaa B-tyttöjen YJ joukkueeseen

Ville Suojala
23.10.2018

Seurassa on vielä muutamia valmennuspaikkoja vapaana. B-tyttöjen YJ joukkueeseen etsitään vastuuvalmentajaa sekä muutamaan poikien joukkueeseen apuvalmentajaa.

PuiU/MPS Yj hakee vastuuvalmentajaa B-tyttöihin

Puistolan Urheilijoiden ja Malmin Palloseuran B-tyttöjen yhteisjoukkueeseen etsitään vastuuvalmentajaa. Joukkue aloittaa 2019 2. divarista. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä lähemmäs 30 pelaajaa ja se koostuu 02- ja 03- syntyneistä tytöistä. Joukkueessa on hyvin toimivat taustat. Viime keväänä sama joukkue nousi 1. divisioonaan. 

Vastuuvalmentajalta odotamme kokemusta valmentamisesta sekä valmiutta sitoutua 4-5 tapahtumaan viikossa. Joukkueeseen kaivataan aktiivisen otteen ja hyvät sosiaaliset taidot omaavaa valmentajaa. Arvostamme halua kehittyä ja mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaiseen valmennussuhteeseen. Seurat tarjoavat tukea valmennukseen ja mahdollisuuden jatkokouluttautumiseen.

 

Seura hakee poikien joukkueisiin valmentajia/apuvalmentajia

2. valmentajan ja apuvalmentajan paikkoja on auki P07 haasteessa, P06 haasteessa sekä B-pojissa. Kaikilta valmentajilta odotamme innokkuutta ja kykyä sitoututa toimintaan. Maksamme korvauksen sitoutumisen tai osallistumiskertojen mukaan. Paikat soveltuvat myös innokkaalle aloittavalle valmentajalle ilman valmennuskokemusta. Jos koet, että tulet toimeen nuorien kanssa ja olet kiinnostunut valmentamisesta voisit olla oikea tyyppi. 

 

Lisätietoja ja yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse:

Ville Suojala

ville.suojala@malminpalloseura.fi

0449739299