Vuosittaisen jäsenkyselyn tuloksia

Teemu Arima
22.10.2018

Jäsenkyselyllä kartoitettiin jälleen jäsenistön mielipidettä Seuran ja joukkueiden toiminnasta.

Kartoitimme jälleen syys-lokakuussa jäsenistölle lähetetyllä kyselyllä mielipiteitä Seuran toiminnasta. Vastauksia saatiin tänä vuonna 209 kappaletta, eli noin joka kolmas seuran jäsen vastasi kyselyyn. Osallistumisprosentti säilyi hyvällä tasolla myös tänä vuonna. Kiitos kaikille vastaajille! Kattava otos antaa hyvän kuvan Seuran toiminnasta menneeltä kaudelta. MPS Storen lahjakortin voittaneille kyselyyn vastaajille on ilmoitettu sähköpostitse, onnittelut voittajille!

Kaikkinensa kyselyn vire oli lähes identtinen edelliseen vuoteen nähden, mutta positiivista oli, että pienet muutokset olivat lähinnä positiiviseen suuntaan.

”Reilua hyvin kehittävää valmennusta”

Yleisellä tasolla palaute Malmin Palloseuran toiminnasta on positiivista ja kysymysten keskiarvo oli samalla tasolla edelliseen vuoteen nähden (3,95, asteikolla 1-5). Yksittäisistä kysymyksistä korkeimmat arvosanat saivat viime vuoden tapaan ”Pelaaja nauttii joukkueen tapahtumiin osallistumisesta” (4,35) ja ”Storen palvelu on hyvää” (4,21).

Hieno on, että edellisen vuoden tapaan parhaat yleisarvosanat kohdistuivat lähellä pelaajaa tapahtuvaan toimintaan. Sekä joukkueiden toiminnan että valmennuksen arvosanat olivat kiitettäviä.

Seuran hallinto koetaan toimivaksi mutta näkymättömäksi

Viime vuoden kaltaisesti eniten parannettavaa nähdään olevan Seuran hallinnollisessa toiminnassa. Yleisarvosanaksi muodostui 3,73, jota nosti paljon kiitosta saanut toimiston palvelu. Positiista kuitenkin oli, että myös Seuran toimintaa koskevissa osioissa suunta oli positiivinen. Seuran ehdottomana tavoitteena on, että tekeminen jatkuu kehittyvänä ja myös tämän osion kysymyksissä saadaan jatkossa muiden alueiden kaltaisia lukemia!

Kyselyn perusteella haluan tänäkin vuonna esittää erityisen kiitoksen kaikille Malmin Palloseuran työntekijöille, valmentajille ja toimihenkilöille! Toimintaanne pidetään laadukkaana ja sitä arvostetaan todella! Kiitos!

Teemu Arima
Hallituksen jäen