Mosan Wembleyllä treenataan ja pelataan talvikaudella

4.10.2018

Varkaat olivat poistuneet kentältä ryminällä
Varkaat olivat poistuneet kentältä ryminällä

Vaikka työmaa muistuttaa välillä jo projektitiiminkin silmissä ”Länsimetrolta”, on kenttä kuitenkin valmistumassa talvikauden alkuun. Kenttä saadaan valmiiksi marraskuun alkuun, mikä tarkoittaa sitä, että talvikaudella palloa potkitaan uudella upealla tekonurmella.

Edellisen tiedotteen jälkeen rakennustyöt etenivät suunnitelmien mukaan aina viime viikon lopulle saakka. Kenttätoimittajan oma asennustiimi sai tehtyä omat pohjien valmistelunsa ja hollantilainen lämmitysjärjestelmän asentaja sai omat asennuksensa tehtyä.

Kun jalkapallonurmen alle asennettavaa joustoalustaa alettiin levittämään viime viikolla, saimme kuitenkin harmillisen puhelun rakennuttajalta. Kentälle toimitettu tuote ei ollutkaan sellainen, mitä kenttätoimittaja oli tehtaalta tilannut. Nyt muutaman päivän selvittelyn jälkeen ongelma on ratkaistu ja uusi alusta on tilauksessa. Toimitusaika tälle alustalle on n. 2 viikkoa. Alusta asennetaan heti kun toimitus saapuu, jonka jälkeen myös itse nurmen asennus voidaan tehdä välittömästi. Kenttätoimittajalta saadun tiedon mukaan kenttä saadaan tästä viivästyksestäkin huolimatta pelikuntoon talvikauden alkuun.

Jotta hommat kentällä eivät olisi menneet liian helposti, oli kentällä vieraillut myös viime viikonloppuna kutsumattomia vieraita. Näiden sankareiden matkaan oli lähtenyt kenttätoimittajan traktori ja ulos kentältä oli tultu reteästi lukittujen porttien läpi. Toivottavasti tekijät saadaan kiinni ja kenttätoimittaja saa kadonneen omaisuutensa takaisin.