MPS Golfissa iloa ja aurinkoa

12.7.2018

Tomi Pekkola ja takuuvarma par-putti kuppiin.
Tomi Pekkola ja takuuvarma par-putti kuppiin.

Sää suosi jälleen MPS Golfareita 7.7. Nevas Golfissa.

Järjestyksessään viides Malmin Major kokosi kasaan 26 pelaamisesta ja aurinkoisesta säästä nauttinutta golfaria. Hyvä sää alkaa olla jo kilpailuun kuuluva tavaramerkki, sillä lähestulkoon kesän parhaat kelit ovat osuneet joka kesä perinteiseksi pelipäiväksi muodostuneelle Hesa Cupia edeltävälle lauantaille.

Golf on siitä mukava peli, että samassa kisassa voi toimivan tasoitusjärjestelmän avulla pelata aloittelijat ja kokeneemmatkin pelaajat. Myöskään ikä ei ole kynnyskysymys. Tänä vuonna nuorin osallistuja oli 16v. ja mukaan mahtui myös eläkeläisiä. Iloksemme tällä kertaa osallistujissa oli myös aiempia vuosia enemmän naispelaajia. Voidaan siis hyvin todeta, että näissä kisoissa ei iällä tai sukupuolella ole väliä!

Erikoiskilpailujen voittajina palkittiin Risto Wuorio, joka osui haastavalla par3-väylällä lähimmäksi lippua sekä Eemeli Kiiski, joka kiskaisi hurjan 285 metrisen avauslyönnin pisin draivi -kisaan. Vähiten lyöntejä kierrokseensa käytti Juha Yrjänä ja naisten sarjan voittajaksi kruunattiin Merja Marjeta. Varsinaisen pääkilpailun ja kiertopalkinnon pistebogey-sarjasta vei nimiinsä Kari Lehtinen kovalla 39 pisteen tuloksella.

Kaikki tapahtuman tuotot lahjoitetaan MPS:n vähävaraisten lasten rahastoon, johon tällä kertaa saatiin kasaan n. 250 euroa. Näilläkin euroilla mahdollistetaan esimerkiksi jonkun lapsen turnausmatka tai pelivarusteita, joten rahat menevät äärettömän hyvään tarkoitukseen.

Onnittelut voittajille ja isot kiitokset kaikille osallistujille! Ensi vuonna kisataan taas tuttuna ajankohtana ja toivottavasti nautitaan jälleen helteisestä sekä aurinkoisesta säästä.