Kenttäprojekti etenee!

2.5.2018

Kesä lähenee ja kentällä alkaa tapahtua!

Kenttähankkeen maanrakennustyöt alkamassa

 

Kentän maanrakennustöiden aloittaminen lyötiin lukkoon vappuaaton aamuna, kun hankkeen vetäjät kävivät yhdessä maanrakennusurakoitsijan kanssa tarkastamassa kentän olosuhteet. Iloksemme pääsimme toteamaan, että kenttäpohja on kuivunut talven jäljeltä sille mallille, että pohja kantaa työkoneita, joilla salaojien kaivaminen voidaan aloittaa. Toivomme saavamme työt alkuun pikapuoliin, nyt kun säät sen sallivat.

 

Myös muut asiat ovat edenneet nyt vauhdilla, kun saimme vihdoin viime viikon torstaina Heleniltä tiedon uuden sähköliittymän sijainnista. Sinänsä merkityksettömältä vaikuttava tieto on kriittinen lopullisten sähkösuunnitelmien tekemisessä ja vaikuttaa myös maanrakennustöihin, kun myös sähkökaapeleille tulee tehdä omat kaivantonsa. Avoimet kysymykset ratkeavat kuitenkin askel askeleelta ja hanke etenee edelleen suunnitelmien mukaisesti, joskin aikataulujen osalta on tässä vaiheessa opittu olemaan varovaisia ja pyritään lupaamaan mahdollisimman vähän. Nyt kun hommat saadaan käyntiin ja kaikki suunnitelmat myös sähköliittymän osalta valmistuvat, pitäisi töiden edetä myös kentällä.

 

Toivotaan aurinkoisia säitä, jotta kuivatusvaihe etenee vauhdilla ja työt saadaan etenemään seuraaviin vaiheisiin mahdollisimman jouhevasti!