Wanted! Suomalaisen jalkapallokulttuurin edelläkävijöitä!

Teemu Arima
20.10.2016

MPS:n vuosikokous 27.10.2016 Seuran toimistolla.

Tiesitkö, että olemalla Malmin Palloseura Ry:n jäsen, olet käytännössä seuran omistaja? Haluaisitko olla mukana päättämässä siitä, mitä MPS:ssa tehdään ensi vuonna ja miltä seura haluaa näyttää tulevaisuudessa? Mm. näihin asioihin on mahdollisuus vaikuttaa MPS:n sääntömääräisessä vuosikokouksessa seuran toimistolla 27.10.2016 klo 18:30. Tilaisuus on avoin kaikille seuran jäsenille. Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa!

MPS:n tai ylipäänsä muidenkaan jalkapallo- tai urheiluseurojen vuosikokouksilla ei ole ollut tapana olla mitään järisyttäviä yleisömagneetteja. Jos seuran toimintaan vaikuttaminen kiinnostaa tai jotkut asiat seuran toiminnassa askarruttavat, on vuosikokous kuitenkin paras paikka saada asioista tietoa. Tilaisuudessa noudatetaan seuran sääntöjen mukaista, jossain määrin virallista vuosikokouksen kaavaa, mutta muilta osin tapahtuma on varsin vapaamuotoinen. Isoimpina asioina yleensä n. pari tuntia kestävässä kokouksessa käsitellään seuran budjettia, alkavan vuoden toimintasuunnitelmaa sekä valitaan seuraavalle toimikaudelle hallitus.

Osallistujien ei tarvitse pelätä joutuvansa pakotettuina hallitukseen tai muihin vastuutehtäviin. Hallituksen kokoonpanoa varten on olemassa esitys jo ennen kokousta. Jos olet kiinnostunut hallitustoiminnasta ja koet, että sinulla olisi annettavaa seuratoiminnalle, niin ole yhteydessä Seuran työntekijöihin tai vanhoihin hallituksen jäseniin. Kerromme mielellämme lisää toiminnasta! Toki voit ilmoittautua halukkaaksi hallituksen jäseneksi myös paikan päällä kokouksessa. Vanha hallitus kokee olevansa varsin toimintakykyinen, mutta tuoreet näkemykset ja uusi into on enemmän kuin tervetullutta!

Me hallitustoiminnassa aiemmin mukana olleet haluaisimme kovasti kuulla mielipiteitä ja ajatuksia siitä, mihin suuntaan seuraa pitäisi viedä. Jos joku homma menneeltä kaudelta mietityttää niin niistäkin asioista juttelemme mielellämme. Tavoitteenamme on toimia seuran strategian mukaisesti avoimesti, yhteisöllisesti ja laadukkaasti. Jalkapallokulttuuria viedään eniten eteenpäin seuroissa ja seuran toimintaa johdetaan hallituksesta käsin, joten parempaa paikkaa tehdä Suomesta jalkapalloyhteiskunta saa hakea. Hommassa saa laittaa oman intohimonsa täysillä peliin sitomatta itseään kuitenkaan täysipäiväisesti toimintaan. Voisiko parempaa harrastusta ja itsensä kehittämistä ollakaan?

Toivottavasti saadaan aikaiseksi vireä keskustelu ja löydetään yhteinen näkemys läsnäolijoiden kesken seuran tulevaisuuden suunnasta. Nähdään toimistolla!

Ville Arima

Mps Hallitus