Sami Koskisen kiitos- ja jäähyväissanat Mapsille

15.9.2016

Kiitos peliajasta!

Aikani MPS:n toiminnanjohtajana lähestyy loppuaan ja huomenna perjantaina 16.9. on viimeinen työpäiväni. Vaikka leipätyöni MPS:ssa päättyykin, jatkan valmennuksen parissa entiseen malliin. Aloitan uudet työhaasteet parin viikon päästä ja täytyy myöntää, että vaikka uusi työ innostaakin, on tässä hetkessä paljon haikeutta ilmassa.

Viimeiseen viiteen vuoteen MPS:n toiminnanjohtajana on mahtunut paljon iloa (naurua), surua (itkuakin), erilaisia ihmisiä, tapahtumia ja loistavia futispelejä! Jaan tässä yhden mieleenpainuvan kokemukseni ensimmäisten työpäivieni ajoilta. Kun eräs joukkueenjohtaja kysyi minulta, ”Miten ajattelit johtaa seuraa?” vastaus oli helppo ja se tuli kuin apteekin hyllyltä, ”omalla esimerkilläni”. Työssäni olenkin yrittänyt olla hyökkäyksen kärkenä, keskikentän moottorina ja puolustuksen lukkona. Samalla olen ottanut vastaan erilaisia taklauksia ja itsekin antanut muutaman liukutaklauksen.

Valmentajana painotan pelaajilleni: ”kun jaksaa yrittää ja uskaltaa epäonnistua, niin onnistumisiakin tulee”. MPS-vuosien aikana motokseni onkin muodostunut ”on ihminen käynyt kuussakin”. Seuratyössä on harvoin jaossa tsempparin palkintoja ja kiitoksetkin ovat harvassa, mutta suurin kiitos löytyy vihreältä veralta, kalkkiviivojen sisäpuolelta, kun lapset ja nuoret pelaavat posket punaisina. Kuuluu huutoja, kiljahduksia ja tuuletuksia!

Kiitän kaikkia teitä mahtavasta yhteistyötä lasten ja nuorten hyväksi, ja toivon, että työni jälki jää seuran historiaan. Samalla toivon, että MPS hyökkää jatkossakin hallitusti oikeaan suuntaan yhdessä maaleja tehden!

Kentällä tavataan!

Sami