Toiminnanjohtaja Sami Koskinen siirtyy uusiin tehtäviin

6.9.2016

MPS haluaa kiittää Koskista isosta työstä seuran eteen ja hakee Samille seuraajaa haastavaan ja mielenkiintoiseen työhön seuran operatiiviseen johtoon.

Malmin Palloseuran toiminnanjohtajana vuodesta 2011 lähtien toiminutta Sami Koskista odottavat syyskuun jälkeen uudet työtehtävät ja haasteet, jotka eivät liity urheiluun tai liikuntaan. MPS:n toiminnassa pitkään eri tehtävissä vaikuttanut ja viisi vuotta toimintaa pyörittänyt Koskinen ei kuitenkaan jätä seuraa kokonaan, vaan jatkaa edelleen junnupuolella valmennustehtävissä.

Samin aikakaudella seura on ottanut isoja harppauksia toiminnassaan ja Samin kova uurastus on näkynyt mm. merkittävänä jäsenmäärän kasvuna, parempina ja monipuolisempina harjoitusolosuhteina sekä määrätietoisena seurakehityksenä. Samia itseään lainaten, aika kiitoksille ja loppupuheille tulee vielä edessäpäin, mutta MPS haluaa jo tässä vaiheessa kiittää Samia seuran jäsenistön ja lähialueen hyväksi tehdystä uskomattoman hienosta työstä!

Samin saappaita ei ole helppo täyttää, mutta hänen tekemäänsä työtä halutaan kuitenkin jatkaa pitkäjänteisesti eteenpäin.  MPS toivottaa Samille onnea ja menestystä uusiin haasteisiin!

Malmin Palloseura etsii nyt Samille seuraajaa haastavaan ja mielenkiintoiseen työhön seuran operatiiviseen johtoon!