Kuusikymppinen Jukka "Raksu" Airaksinen

15.7.2016


Raksu juhlii kuusikymppisiään kotikentällä Mosassa 30.7. klo 17.00 - 20.00 (Tekonurmi Moisiontie 5).

Kentällä pelattavassa juhlaottelussa vastakkain ovat MPS/naisten akatemia+joukkue ja kirjailijoiden sekä toimittajien FC Kynä. Musiikkipuolesta huolehtii Kenttämiesten orkesteri, jonka musiikki vienee meitä aikamatkalle Raksun nuoruusvuosiin.  

Juhlien tarjoilu on kenttäolosuhteiden perinteitä kunnioittavaa: kahvia, pullaa, mehua ja grillimakkaraa. Tarkoitus on pitää hyvin rennot juhlat vailla mitään pönötystä. Tule sellaisena kuin olet!

Mahdolliset huomionosoitukset pyydetään osoittamaan tulevaisuuden hyväksi. Raksu 60-vuotisjuhlatilin numero on   FI85 1400 3500 0073 62 ja tuon tilin tuotto tullaan käyttämään Tapanilan tekonurmen tulevaisuutta turvaavalla tavalla. Pieni siivu tuotoista menee Raksun ansaitsemaan ensimmäiseen kunnon lomamatkaan tekiksen valmistumisen jälkeen.

"Varsinainen syntymäpäiväni oli jo 4.4., joten nyt olen jo tottunut ajatukseen uudelle kymmenluvulle siirtymisestä. Totuuden hyväksymisen jälkeen on aika kutsua juhlat koolle. Juhlat pidetään niin sanotusti työn ääressä eli ohjelmassa on aivan yllättäen musiikkia ja urheilua."

Lämpimästi tervetuloa kaikille ja hyviä vuosia rakkaalle Raksulle!