Stadi Cupista menestystä Malmille

16.6.2016

Nollakutosten kultamitalijoukkue

Nollakutoset sekä Akatemia maailman suurimman tyttöfutisturnauksen voittoon!

Stadi Cup on yksi futisvuoden ehdottomista kohokohdista. Jo vuodesta 1985 pelattu, hienosti järjestetty turnaus, on kasvanut merkittäväksi tekijäksi suomalaisella urheilukartalla. Isolta alueelta tulee parhaat tyttöfutaajat mittelemään paremmuudesta sekä nauttimaan kesän alun futistunnelmasta.

Tänä vuonna laajasti kilpaillussa turnauksessa tuli mainiota menestystä myös Malmin Palloseuralle. 10-vuotiaat pääsivät puhtaalla pelillä aina finaaliin asti, jossa rangaistuspotkukilpailun jälkeen kaatui HJK. Kultamitalit kaulaan hyvähenkiselle ja lahjakkaalle tyttöryhmälle, jonka innostus futisharrastukseen tuli tällä viikolla Mosan leirilläkin todistettua. Hienoa tytöt!

Toinen kultamitali mapsilaisille tuli jo toisena vuonna peräkkäin Ladies-sarjan voittaneelle Mapsi Akatemialle. Sarjamuotoisena pelattu aikuisten Stadi Cup ratkesi jo ennen viimeistä kierrosta, eli turnaus oli Naisten Akatemialle yhtä juhlaa!

Alla olevasta linkistä voit lukea mapsilaisen (tyttö/nais)futiksen grand "old" manin Jukka Airaksisen tarkemmat matsi- ja turnausselostukset. Malmin palloseura haluaa kiittää hienosta turnauksesta kaikkia pelaajia, valmentajia sekä taustajoukkoja. Hauskaa kesää ja tsemppiä peleihin!