Iloista tyttöfutista Tapanilan tekiksellä

11.5.2016

Stadi Cup lähestyy

Stadi Cup, joka on ilmeisesti maailman suurin pelkästään tytöille suunnattu jalkapalloturnaus pelataan jälleen kesäkuun alussa. Turnaus on järjestetty vuodesta 1985 lähtien, ja siellä ensimmäisiä voittojaan ovat ottaneet myös monet tulevat Suomifutiksen parhaimmistoon myöhemmin nousseet naispelaajat. Ensi lauantaina, 14.5. Tapanilan tekonurmella järjestetään "Stadi Cupin etkot". Ohjelmassa on tietysti tiukkoja, mutta iloisia jalkapallo-otteluita seitsemän pelin verran.

 

Paikalla on myös viime kesän turnauksen jälkeen vetovastuun ottanut Stadi Cupin uusi toiminnanjohtaja, Santtu Luoto kertomassa miltä näyttää tämän kesän turnaus ja mitä tulevat vuodet tuovat tullessaan. Paikalle yritetään myös saada joitakin Stadi Cup veteraaneja muistelemaan menneistä.

 

Stadi Cupin yksi yhteistyökumppani Liike ry, ja ensi lauantaina Tapanilan tekonurmella suoritetaan myös jalkapallotarvikkeiden keräys Tansaniaan. Eli kaikki itsellä tarpeettomaksi jääneet varusteet voi nyt luovuttaa hyvään tarkoitukseen. Liike ry:n toimintaa ja Tansanian matkakokemuksiaan tulevat paikalle kertomaan Mika Wikströn ja Timo Villanen, jotka ovat kirjoittaneet kirjan "Liikettä konteissa - 15 vuotta liikunnan kehitysyhteistyötä Tansaniassa.

 

Paikalla on myös hyvä puffa ja kenttäkuulutukset sekä toivottavasti kaikilla joukkueilla myös runsaasti värikkäitä ja äänekkäitä kannustajia.

 

Ottelut:

klo 11.00 TE11 PuiU/punainen - FC KontU/valkoinen

klo 11.00 TE11 MPS/keltainen - LPS/0506

klo 12.15 TD12 Gnistan/keltainen - PuiU

klo 12.15 TD12 MPS/valkoinen - HooGee/Pandat

klo 13.45 TC14 PuiU/MPS YJ - VJS

klo 15.30 TC15 FC KontU - MPS/PuiU YJ

klo 17.00 N5D MPS/Akatemia 2 - KoiPS/KBK