Kesäleirit 2016

Ville Suojala
5.4.2016

Elokuun päivä- sekä futisleirillä on vielä tilaa. Päiväleiri alkaa maanantaina 1.8. klo 9.00 MPS Toimistolla ja futisleiri alkaa tiistaina 2.8. klo 10.00 Mosan tekonurmella.

Futisleirit ovat Tapanilan tekonurmella 10-14. Niihin tarvitset omat eväät mukaan ja jalkapallovarustuksen.

Päiväleiri alkaa 09:00 aina MPS:n toimistolla ja loppuu 16:00 toimistolle. Päiväleiriläiset matkaavat jalan ohjatusti Mosalle pelaamaan 10-14. Heille tarjoillaan lämmin ateria ja iltapäivällä voi nauttia omia eväitä toimistolla.

Leirien hinnat ovat viimevuotiseen tapaan:
4 päivän futisleiri 80€
5 päivän päiväleiri 130€

Ilmoittautumisohjeet

Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla omilla tunnuksillasi jalkkikseen ja menemällä sieltä seuran sivujen alta sisäiseen ilmoittautumiseen.

Jalkkiksessa voi valita ilmoittautuessa vain yhden leirin. Leiri ilmoittautumisesta ei tule vahvistusta, vaan tapahtumat tulisi näkyä omissa tapahtumissa ja lasku tulee jalkkikseen aikanaan.

HUOM! Jos olet osallistunut jo kesän muulle leirille ja haluat elokuun leirille mukaan, pistä sähköpostilla nimi ja mille leirille ilmoittaudut. Sähköpostit osoitteeseen info@malminpalloseura.fi

Resurssien puitteissa tarjoamme leirimahdollisuutta vain seuran jäsenille ikäluokissa F7-E11 eli kesällä 2009-2005 syntyneille pojille ja tytöille.

Leirien sisällöstä vastaa seuran poikapuolen valmentaja Sipi Ulvas. Sipin apuna toimii seuran valmentajia ja nuoria ohjaajia.

Lisätietoja ja ongelmatapuksissa auttaa seuratyöntekijä Lotta Peitsi. Lotan tavoitat sähköpostista info@malminpalloseura.fi