Uusille pelaajille

Tervetuloa pelaamaan jalkapalloa Malmin Palloseuraan!

Seurassamme pelaa yhteensä 28 joukkuetta 4-vuotiaista yli 50-vuotiaisiin. Seuran joukkueet harjoittelevat pääsääntöisesti Tapanilan tekonurmella eli ''Mosassa'' sekä Tapulin urheilupuistossa.

Suurimpaan osasta ikäluokistamme ovat kaikki uudet pelaajat tervetulleita riippumatta aikaisemmasta lajitaustasta.

Tässä muutama ohje siihen, miten pääset aloittamaan harrastuksen:

Miten valitsen joukkueen ja kenelle ilmoittaudun?

• Katso etusivulta joukkueet-kohdasta ikäluokka tytöt/pojat
  • Katso kalenterista millon joukkue harjoittelee
  • Ilmoittaudu kohdasta ilmoittaudu (jos ilmoittautumista ei ole, ota yhteys joukkueenjohtajaan tai valmentajaan)
  • Lisätiedot ensisijaisesti joukkueenjohtajalta
  • Ota yhteyttä vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan ennen tulemista ensimmäisiin harjoituksiin

Mitä otan mukaan ensimmäisellä kerralla?

• Urheilulliset varusteet, juomapullo ja pallo

Mitä toiminta maksaa?

Maksut riippuvat ikäluokasta ja ryhmästä. Parhaiten maksuista ja ikäryhmän toiminnasta osaa kertoa joukkueenjohtaja ja kenttätoiminnasta ryhmän vastuuvalmentaja.

Aikuiset pelaajat:

• Katso joukkue etusivulta ja kaikissa kysymyksissä ota yhteys joukkueenjohtajaan kohdasta yhteystiedot

Miten tilaan MPS varusteita?

• Saat jalkkis.nettiin tunnukset joukkueenjohtajalta. Jalkkis.netissä on seuran dokumenteissa TUOTEKUVASTO 2017, jossa on selkeät ohjeet varusteiden tilaamiseen. Kaikki tilaukset ja tilaukseen liittyvät kysymykset tulevat osoitteeseen info@malminpalloseura.fi. MPS Storen aukioloajat näet seuran etusivulta sekä kohdasta Store.