Strategia

MPS:lle on luotu kehitysstrategia muutama vuosi sitten. Alla olevasta tiedostosta löytyy koko strategia.

Strategian päivitys vuosille 2018-2020; Voitettavat ottelut

Viimeisen puolen vuoden aikana on ahkerasti työstetty suunnitelmia ja tavoitteita MPS:n vuonna 2014
lanseeraaman strategiakauden viimeisille vuosille 2018-2020 sekä siitä eteenpäin. Tämän työn tuloksena luotiin Seuralle "Voitettavat ottelut" vuosille 2018-2020. Voitettavat ottelut kuvastavat niitä asioita, jotka tullaan asettamaan etusijalle kaikessa työssä seuraavien vuosien aikana. Tarkoitus on, että jokaisen ottelun alla on muutama selkeä tavoite, jotka saavuttamalla olemme "Voittaneet ottelun" ja Seuramme on taas astunut askeleen eteenpäin.

Käytännössä tavoitteet ovat jatkumoa aiemmin laaditulle strategialle. Vuodesta 2020 eteenpäin tähtäävän pidemmän ajan strategian suunnittelu aloitetaan vuonna 2019.

Alle listattujen ottelujen voittajaksi MPS:n vie vahva yhteisöllisyys ja Mapsilaisuus, joiden vaaliminen ja kehittäminen on koko toiminnan ytimessä!

MPS:n voitettavat ottelut 2018-2020

MPS ja kehittyvät valmentajat

• Seuran jokaisen joukkueen vastuuvalmentajalla on D-tason koulutus tai käynnissä oleva koulutuspolku vähintään D-tasolle
  • Seura järjestää säännöllisesti valmentajilleen yhteisiä kehittämistilaisuuksia