Hallituksen kuulumiset

Hallituksen kuulumiset 27.5.2018

Jäätävän kylmä talvi vaihtui rysäyksellä helteiseksi kevääksi ja yllättäen saa huomata, että taas on jo puolikas yhdestä hallituksen toimikaudesta kulunut. Alkuvuosi on kulunut tiiviisti kenttähankkeen parissa, mutta paljon muutakin on matkan varrella tapahtunut. Toimikauden alun nostoina hallituksen näkökulmasta pidän itse maaliskuun toimihenkilöfoorumia, jossa käytiin mielenkiintoisia keskusteluja seuran nykytilasta ja tulevaisuudesta sekä Storen nettikaupan avausta. Koen itse, että vuorovaikutusta hallituksen, päätoimisten ja seuran toimihenkilöiden kanssa olisi arvokasta saada lisää ja toimihenkilöfoorumin kaltaiset tapahtumat ovat omiaan lisäämään tätä. Storen nettikauppa taas on yksi kehitystoimenpiteistämme, jolla olemme pyrkineet vastaamaan jäsenistön palautteisiin. Ymmärtääkseni Store on jokseenkin uniikki konsepti meidän kaltaisen seuran itsenäisesti pyörittämänä ja yritämme tehdä siitä joka vuosi entistä paremman. Käykäähän tutustumassa nettikauppaan ja laittakaa palautetta, niin voimme kehittää palvelua jatkossakin!

Talouden osalta ensimmäisen puolivuotiskauden jälkeen voidaan todeta, että tilanne vaikuttaa olevan hyvin hallinnassa. Tarkoituksenani olisi kirjoitella siitä hieman lisää seuraavan kokouksen jälkeen kesäkuun lopussa. Tällä hetkellä keskitytään viemään kentän rakennustöitä eteenpäin, kannustetaan joukkueita kentillä ja mm. järjestellään 70v juhlia, jotka järjestetään lauantaina 27.10. Perinteinen MPS Golf pelataan taas lauantaina 7.7. Vellu tiedottaa siitä lisää lähiaikoina. Kaikki innokkaat golfarit mukaan sinne pelaamaan! Pyrimme jatkossa kirjoittelemaan lyhyitä katsauksia hallituksen kuulumisista tasaisin väliajoin. Kuullaan mielellämme toiveita aiheista, mistä haluaisitte meidän avaavan enemmän ajatuksiamme.

Mukavaa kesän alkua!

Ville Arima