Eero Laurila vahvistamaan Malmin Palloseuran valmennusta

Ville Suojala
27.8.2018

Eero Laurila aloittaa valmennuksen seurassa 1.11.2018

Seura on palkannut Eero Laurilan päätoimiseksi valmentajaksi. Eero aloittaa tehtävässään virallisesti uuden kauden alussa 1.11.2018.

Malmin Palloseura on tehnyt toistaiseksi voimassa olevan valmentajasopimuksen Eero Laurilan, 36, kanssa. Eero valmentaa ensi kaudella  P05 ja P07 -kilparyhmiä ja sparraa ikäryhmien haastejoukkueita. Tämän lisäksi Eero ottaa vastuun tytöille aloitettavista taito- ja kykykoulutreeneistä.

Ensimmäisen vuoden jälkeen hän siirtyy vastaamaan 12-13-vuotiaiden poikien ikäluokista. Päätoimisena valmentajana hän varmasti tuo myös omat näkemyksensä seuran kenttätoiminnan kehittämiseen.

Eerolla on UEFA B -lisenssi. Koulutukseltaan hän on liikunnanohjaaja (AMK). Eero on suorittanut myös liikunnan ammattitutkinnon. Valmennuskokemusta löytyy 13 vuoden ajalta. Eero toimi vuodet 2008-2013 Helsingin IFK:n jalkapallopuolen valmennuspäällikkönä.

Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut Urheilulehden, Ilta-Sanomien ja Helsingin Sanomien jalkapallokirjeenvaihtajana Englannissa. Siellä hän opiskeli jalkapalloa, seurasi satoja pelejä ja haastatteli huippuluokan futisihmisiä. Nyt hän asettuu pidemmäksi aikaa Suomeen ja veri veti palaamaan valmennuksen pariin.

Eero kertoi, että Malmin Palloseura kiinnosti, koska seuran toiminta ja olosuhteet kehittyvät. Eero koki, että nyt on hyvä aika hypätä mukaan toimintaan. Myös Malmilla oleva yhteisöllisyys kiehtoi. Englannissa Eero sisäisti, miten tärkeää on olla tietty identiteetti ja yhteisöllisyyttä luovat ihmiset seuran ympärillä.

Seura toivottaa Eeron lämpimästi tervetulleeksi MPS-yhteisöön.