Malmin Palloseura hakee vastuuvalmentajaa kahteen poikien kilparyhmään.

Ville Suojala
14.8.2018

Malmin Palloseura on reilun tuhannen jäsenen jalkapallon erikoisseura. Seuran jäsenmäärä ja päätoimisten työntekijöiden lukumäärä kasvussa.

Malmin Palloseura etsii vastuuvalmentajaa 2005 ja 2007 syntyneiden poikien kilparyhmään. Ryhmissä on noin 20 pelaajaa, taustat ja muu valmennus kunnossa. Ikäluokassa toimii myös toinen tasojoukkue ja tämän ryhmän tutorointi on mahdollista sisällyttää hommiin.

Valmentajalta toivomme ensisijaisesti:

• Vähintään UEFA-B koulutusta
  • Hyviä sosiaalisia taitoja
  • Valmiutta sitoutua seuraan mielellään useammaksi vuodeksi

Muutamia muita valmennuspaikkoja on vapaana. Myös isomman paketin rakentaminen voi onnistua. Seura on valmis myös jatkokouluttamaan sitoutunutta henkilöä. Lisätietoja antaa Ville Suojala. Hakemukset voi laittaa sähköpostilla allekirjoittaneelle. Kerrothan hakemuksessa ainakin valmennushistoriasi, koulutustasosi ja hieman itsestäsi.

Ville Suojala

ville.suojala@malminpalloseura.fi