PuiU/MPS Yj hakee vastuuvalmentajaa B-tyttöihin

Ville Suojala
31.7.2018

Puistolan Urheilijoiden ja Malmin Palloseuran B-tyttöjen yhteisjoukkueeseen etsitään vastuuvalmentajaa. Joukkue nousi syksyksi 2018 B-tyttöjen 1. divariin. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 32 pelaajaa ja se koostuu 02- ja 03- syntyneistä tytöistä. Joukkueessa on hyvin toimivat taustat.

Vastuuvalmentajalta odotamme UEFA-B tason koulutusta ja valmiutta sitoutua 4-5 tapahtumaan viikossa. Joukkueeseen kaivataan aktiivisen otteen ja hyvät sosiaaliset taidot omaavaa valmentajaa. Arvostamme halua kehittyä ja mahdollisuutta sitoutua pidempiaikaiseen valmennussuhteeseen. Seurat tarjoavat tukea valmennukseen ja mahdollisuuden jatkokouluttautumiseen.

Lisätietoja antaa seurojen valmennuspäälliköt Arpad Mester ja Ville Suojala. Vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää palkkatoiveineen sähköpostilla.

Arpad Mester

Puistolan Urheilijat