KEVÄTKOKOUS !

11.4.2018

Sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 28.3.2018

"Mps:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin keskiviikkona 28.3. Kokouksessa käsiteltiin mm. edellisen toimikauden tilinpäätös ja toimintakertomus. Seuran tilikauden tulos ilman joukkueiden tilinpäätöksiä toimikaudella 1.11.2016-31.1.2017 oli 2 570,44 euroa. Kokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi hallitukselle sekä muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden yksimielisesti.

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokouksessa käytiin läpi laaja selvitys Tapanilan urheilukentän kehittämishankkeesta ja valtuutettiin hallitus myöntämään yhdistyksen puolesta takauksen kenttäyhtiön lainalle.

Rakentamishanke aloitetaan runkosalaojien kaivamisella huhtikuun aikana. Tiedotamme rakentamisen aikatauluista ja muusta hankkeeseen liittyvästä tarkemmin, kun saamme urakkasopimukset hyväksyttyä ja muut loput yksityiskohdat vielä varmistettua."