MPS vietti 70v. juhlapäivää 23.2.2018

Teemu Arima
27.3.2018

Juhlakahvit ja historiikki 70 vuotiaan MPS:n kunniaksi

MPS:n varttuneempaa seuraväkeä kokoontui 10.3. seuran toimistolle kahvittelemaan ja vaihtamaan kuulumisia 70v. juhlavuoden kunniaksi. Jukka Mäkeläisen johdolla järjestettyyn vapaamuotoiseen tilaisuuteen osallistui iso joukko pitkän linjan mapsilaisia. Tunnelma oli letkeä ja ilmassa oli vanhaa perinteistä yhteishenkeä. Tilaisuuden yhteydessä jaettiin Mäkeläisen ja Heimo Laaksosen yhdessä kirjoittamaa MPS:n 70v. julkaisua, jossa seuran vuosikymmeniä on avattu tiiviin historiikin muodossa.

Seuran viralliset 70v. juhlat järjestetään syksyllä kauden päättäjäisten aikaan. Toivottavasti silloin nähdään mahdollisimman paljon mapsilaisia juhlimassa yhteistä seuraamme!

Jukka Mäkeläisen ja Hemppa Laaksosen kirjoittamaan 70v. historiikkiin pääset tutustumaan tästä:

Liitteet