Kenttähankkeen tiedote 11/2017

Teemu Arima
16.11.2017

Neuvotteluita ja suunnittelua

Edellisen tiedotteen jälkeen kenttähankkeen työstämistä on jatkettu käymällä aktiivista keskustelua suunnittelijoiden ja rahoittajien kanssa. Teemme edelleen töitä parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun eteen, jotta meillä keväällä olisi mahdollisimman laadukas ja hyvin suunniteltu kenttä, jolla pelata.

Rahoituksen osalta työstämme myös uusia avustushakemuksia, joista toivomme saavamme lisää pääomaa hankkeellemme. Hienoa, että saamme hankkeen osalta paljon kysymyksiä ja selkeästi hankkeen eteneminen kiinnostaa laajasti. Pidämme teitä ajan tasalla ja tiedotamme uusista vaiheista sitä mukaa, kun hanke etenee.

Vaikka palavereissa istuminen ja taustojen tekeminen eivät näy kentällä konkreettisena myllerryksenä, on hanke kuitenkin edelleen raiteillaan. Me projektitiimissä odotamme varmasti yhtä innokkaina rakennustöiden aloitusta, kuin muutkin hanketta sivusta seuraavat! Tiedotamme tilanteesta seuraavan kerran viimeistään joulukuussa.

Kenttähankkeen projektitiimi