Tiedote MPS:n vuosikokouksesta

Teemu Arima
9.11.2017

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin seuran toimistolla torstaina 26.10.

Syysvuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, joista keskeisimpiin kuuluvat seuran
toimintasuunnitelman, budjetin sekä jäsenmaksujen vahvistaminen. Hallituksen laatimat esitykset vahvistettiin yksimielisesti.

Seuran hallituksen puheenjohtajana jatkaa Ville Arima ja edellisen toimikauden
hallituksen kokoonpanosta jatkavat muut jäsenet, lukuun ottamatta Martti Huhtalaa. Uusina jäseninä hallitukseen nimitettiin Riikka Kaunisto ja Toni Malm.

Kokouksessa esitetty toimintasuunnitelma ja vahvistettu jäsenmaksuesitys löytyvät Jalkkiksesta seuran dokumenteista. Jäsenmaksujen osalta vahvistettiin 20 euron korotus kaikkiin aktiivipelaajien maksuluokkiin. Hallitus perusteli esitystä jäsenmaksujen korottamisesta mm. varautumisella mahdollisiin kaupunginavustusten alenemiseen sekä seuran kehittämisen kannalta tarpeellisten lisävarojen keräämisellä. Jäsenmaksujen osalta löytyy myös tarkempaa selvitystä Jalkkiksesta.

Alkavalla toimikaudella seura jatkaa aiemmin määritetyn strategian toteuttamista ja pyrkii kehittämään toimintaa pitkäjänteisesti. Erityisesti tyttöpuolen toimintaan pyritään saamaan lisää resursseja. Mosan uuden tekonurmen valmistuminen on toimikauden merkittävin tavoite, jota pidetään ehdottoman tärkeänä koko seuran toiminnan kehittymiselle. Vuosi 2018 on myös seuran 70v-juhlavuosi, joka on tarkoitus huomioida mm. kierrepallo-lehdessä sekä vuoden päättävällä juhlagaalalla.

Seuran hallitus kiittää koko jäsenistöä kuluneesta toimikaudesta ja toivottaa uudet hallituksen jäsenet tervetulleeksi mukaan hallitustoimintaan. Nähdäksemme seuran toiminta on vakaalla pohjalla ja meillä on hienot mahdollisuudet jatkaa seuran toiminnan kehittämistä entisestään.

Ville Arima
Malmin Palloseura