Jäsenkyselyn antia

Teemu Arima
24.10.2017

Jäsenkyselyn tuloksia

Kartoitimme syys-lokakuussa jäsenistölle lähetetyllä kyselyllä mielipiteitä Seuran toiminnasta. Vastauksia saatiin kaikkiaan 271 kappaletta, eli noin joka kolmas seuran jäsen vastasi kyselyyn. Kiitos kaikille vastaajille! Näin kattava otos antaa hyvän kuvan Seuran toiminnasta kaudella 2017. MPS Storen lahjakortin voittaneille kyselyyn vastaajille on ilmoitettu sähköpostitse, onnittelut voittajille!

”Valmentajat motivoituneita ja aina iloisia”

Yleisellä tasolla palaute Malmin Palloseuran toiminnasta oli positiivista ja kysymysten keskiarvo läheni kiitettävää (3,94, asteikolla 1-5). Yksittäisistä kysymyksistä korkeimmat arvosanat saivat ”Pelaaja nauttii joukkueen tapahtumiin osallistumisesta” (4,32) ja ”Storen palvelu on hyvää” (4,31).

Kyselyn positiivisinta antia oli, että parhaat yleisarvosanat kohdistuivat lähellä pelaajaa tapahtuvaan toimintaan. Valmennuksen yleisarvosana oli 4,05 ja joukkueen toiminnan 4,03. Erityisesti nuorimpien ikäluokkien valmentaja Sipi Ulvas sai vapaassa sanassa paljon erittäin positiivista palautetta, Kiitos Sipi!

”Hallinto näkyy hyvin vähän, jos ollenkaan käytännön tasolla”

Eniten parannettavaa nähtiin olevan Seuran hallinnollisessa toiminnassa. Yleisarvosanaksi muodostui 3,73, jota nosti paljon kiitosta saanut toimiston palvelu. Seuran hallinnollisen toiminnan suurimmat kehityskohteet jäsenistön mielestä ovat tiedottamisessa (3,65) sekä nettisivuissa (3,65). Nettisivuihin onkin keväällä 2018 tulossa ulkoasumuutoksia, kun palveluntarjoajan sovellus päivittyy 2010-luvulle ja mahdollistaa joustavammat ulkoasumuokkaukset.

Tiedottamisen ja muiden avoimissa kysymyksissä kritiikkiä saaneiden asioiden osalta Seuran hallitus ottaa vinkistä vaarin ja tavoitteena on, että tulevan vuoden jäsenkyselyssä arvosanat ovat tästä parantuneet!

Kyselyn antia tullaan lyhyesti käymään lävitse myös MPS:n vuosikokouksessa tulevana torstaina 26.10. kello. 18.00 MPS toimistolla, tervetuloa paikalle!

Kyselyn perusteella haluan lopuksi esittää erityisen suuren kiitoksen kaikille Malmin Palloseuran työntekijöille, valmentajille ja toimihenkilöille! Toimintaanne pidetään laadukkaana ja sitä arvostetaan todella! Kiitos!

Teemu Arima
Malmin Palloseura