Mosan muovitus - Tilannetiedote 5/2017

Teemu Arima
26.5.2017

Projekti etenee suunnitellusti

Uutisointi kenttäprojektin osalta on ollut hiljaista maaliskuussa pidetyn kevätkokouksen jälkeen. Projekti on kuitenkin ottanut taas askeleen eteenpäin, joten tiedotettavaakin on taas tullut. Merkittävimpiä juttuja projektin osalta ovat kenttäyhtiön perustaminen ja Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) tekemä päätös vuoden 2017 valtion tuista.

Mosan Wembley Oy on rekisteröity 24.5.2017 kaupparekisteriin. Yhtiön hallitukseen on nimitetty Ville Arima (pj), Vellu Rinne ja Teemu Arima. Yhtiölle ei nimetty toimitusjohtajaa, joten hallituksen jäsenet vastaavat tässä vaiheessa yhtiön toiminnasta.

Kiinnostavampi osa projektin etenemisessä on varmasti se, että AVI on tehnyt myös 24.5.2017 päätöksen erityisavustuksen myöntämisestä hankkeelle. Ns. veikkausvoittovaroista jaettava tukisumma on yhteensä 90 000 euroa, joka maksetaan saajalle hankkeen edetessä. AVI-tuki on ollut merkittävässä osassa hankkeen rahoituslaskelmissa ja päätöksen myötä projektin rahoitus on huomattavasti vakaammalla pohjalla. Alustavien laskelmien mukaan nyt saatu tuki mahdollistaa projektin viemisen seuraavaan vaiheeseen. On kuitenkin huomioitavaa, että projektin toteutuminen edellyttää silti vielä lisää omaa pääomaa, jonka kerääminen aloitetaan kesäkuun aikana toteutettavalla osakeannilla. Osakeannin onnistuminen on edellytys kenttähankkeen toteutumiselle ja projektiryhmä toivookin jäsenistöltä sekä muilta sidosryhmiltä sitoutumista projektiin osakkeita ostamalla.

Osakeannista tiedotetaan tarkemmin eri tiedotuskanavissa lähiviikkoina. Nyt on viimein aika saada Mosan Wembleyn olosuhteet kuntoon ja seuralle oma koti!