Malmin Palloseura ry hakee Fortum tutoria kaudelle 2017-2018 ja tyttöjen ikäkausivalmentajaa

Ville Suojala
7.3.2017 klo 12:00

Malmin Palloseura hakee Fortum-tutoria ensi kaudelle. Uusi Fortum-tutor kausi alkaa Elokuussa. Fortum-tutorin työaika kohdistetaan tyttöjen aloittavien ikäluokkien tukemiseen ja tehtäviä on mahdollisuus laajentaa tyttöjen ikäluokkien valmennuksella.

Malmin Palloseura hakee Fortum-tutoria ensi kaudelle. Uusi Fortum-tutor kausi alkaa Elokuussa. Työn alkaminen edellyttää, että seura tulee valituksi tulevallekin Fortum-tutor kaudelle. Puolikkaan tutorin työaika on 100 tuntia vuodessa.

Valitun henkilön tulee olla suorittanut vähintään C-tason koulutus. Eduksi katsomme kokemuksen lasten valmennuksesta. Tehtävässä edellytämme oma-aloitteisuutta, aktiivista otetta ja kiinnostusta lasten valmennukseen. Valitun henkilön tulee toimittaa rikosrekisteriote ennen valmennuksen aloittamista.

Valitun henkilön tulee osallistua tutor koulutukseen ennen aloittamista. Seura tarjoaa jatkokoulutusta sopivalle henkilölle tarpeen mukaan.

Hakemukset sähköisesti osoitteeseen ville.suojala@malminpalloseura.fi 21.5.2017 mennessä.

Yhteyshenkilö ja lisätietoja:

Ville Suojala