Kesäleirit 2017

Ville Suojala
16.2.2017

MPS järjestää taas futisleirejä ja päiväleirejä kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla ja elokuun ensimmäisellä viikolla.

Malmin Palloseuran kesäleirit 2017

Kesäkuussa starttaa taas Malmin Palloseuran kesäleirit. Järjestämme 4 päivän futisleirejä ja 5 päivän päiväleirejä MPS:n toimistolla ja Tapanilan tekonurmella. Leireille voi osallistua kaikki futista harrastavat tai siitä kiinnostuneet 2011-2006 syntyneet tytöt ja pojat.

Futisleirien aikataulu:

• Futisleiri #1: ma-to 5.-8.6 kello 10-14 Tapanilan tekonurmella
  • Futisleiri #2: ma-to 12.-15.6 kello 10-14 Tapanilan tekonurmella
  • Futisleiri #3: ti-pe 1.-4.8 kello 10-14 Tapanilan tekonurmella

Futisleiriin tarvitset:

• sään mukaisen varustuksen
  • oman juomapullon ja pallon
  • omat eväät

Futisleirin hinta on 90€/leiri.

Päiväleirien aikataulu:

• Päiväleiri #1: ma-pe 5.-9.6 kello 9-16 MPS toimisto
  • Päiväleiri #2: ma-pe 12.-16.6 kello 9-16 MPS toimisto
  • Päiväleiri #3: ma-pe 31.7-4.8 kello 9-16 MPS toimisto
  • Päiväleiri sisältää lämpimän aterian.

Päiväleirin hinta on 140€/leiri.

Päiväleiri alkaa toimistolta ja kävelemme lasten kanssa osallistumaan futistouhuihin Tapanilan tekonurmella. Päiväleiriläisille tarjotaan lämmin ateria päivän aikana. Iltapäivällä tulemme takaisin toimistolle ja puuhaamme tatamilla ja tässä voi syödä myös omia eväitä. Perjantaina käymme aamupäivällä pelaamassa futista lähialueen kentillä ja iltapäiväksi ruokailun jälkeen keksimme kivoja leikkejä pihalla tai sisällä.

Päiväleiriin tarvitset:

• Normaalit kengät kävelymatkoihin
  • Omat ruokailuvälineet ja eväitä ruuan lisäksi
  • Oman juomapullon ja pallon

Ilmoittaudu sähköpostilla: info@malminpalloseura.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä

Nimi, ikäryhmä, mille leirille ilmoittaudut, allergiat, muut huomioitavat asiat sekä vanhemman puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Pyydämme muita tietoja tarvittaessa.

Ilmoittautumis- ja laskutusasioissa auttaa Lotta Peitsi. Seuran koordinoijana toimii ja sisällöstä vastaa Ville Suojala.

Lotta Peitsi: info@malminpalloseura.fi

Ville Suojala: ville.suojala@malminpalloseura.fi